Popiežiaus Pranciškaus autobiografinė knyga – galimybė pažinti jo gyvenimą ir mintis

2024 m. pavasarį pasirodys popiežiaus Pranciškaus autobiografinė knyga „Gyvenimas, mano istorija per istoriją”. Ši knyga bus išleista JAV, Europoje ir Lotynų Amerikoje.

Knygoje popiežius Pranciškus pasakos apie savo gyvenimą ir patirtį nuo Antrojo pasaulinio karo pradžios iki šių dienų. Jis taip pat pasidalins savo mintimis apie svarbiausius istorinius įvykius, kuriuos patyrė žmonija per pastaruosius 80 metų.

Popiežius Pranciškus yra pirmasis Lotynų Amerikos kilmės popiežius. Jis gimė Argentinoje ir buvo vardu Jorge Mario Bergoglio. Jis buvo karmelitų vienuolis ir Buenos Airių arkivyskupas, kol 2013 m. buvo išrinktas popiežiumi.

Popiežius Pranciškus yra žinomas dėl savo humanitarinės veiklos ir atvirumo dialogui su įvairiomis pasaulio religijomis. Jis yra aktyvus socialinės neteisingumo ir aplinkos apsaugos gynėjas.

Ši knyga bus puiki galimybė geriau pažinti popiežiaus Pranciškaus gyvenimą ir mintis. Ji bus įdomi tiek tikintiesiems, tiek ne tikintiesiems.

Kodėl ši knyga svarbi katalikams?

Ši knyga svarbi katalikams, nes ji leis jiems geriau pažinti savo vadovą. Popiežius Pranciškus yra unikalus popiežius, kuris turi daug ką pasakyti pasauliui. Jo knyga suteiks katalikams progą išgirsti jo mintis tiesiai iš jo lūpų.

Ši knyga taip pat svarbi, nes ji padės katalikams geriau suprasti pasaulį, kuriame gyvename. Popiežius Pranciškus pasakos apie savo patirtį Antrojo pasaulinio karo, šaltojo karo ir kitų svarbių istorinių įvykių metu. Jo knyga padės katalikams suprasti, kaip šie įvykiai formavo mūsų pasaulį.

Kviečiame skaitytojus paremti portalą katalikutv.lt

Portalas katalikutv.lt yra nepriklausomas katalikų naujienų portalas, kuris teikia kokybišką informaciją apie krikščionybę. Portalas yra finansuojamas iš skaitytojų aukų.

Kviečiame skaitytojus paremti portalą katalikutv.lt, kad jis galėtų ir toliau teikti kokybišką informaciją apie krikščionybę. Aukodami portalui, jūs padėsite jam pasiekti naujus skaitytojus ir skleisti krikščioniškąją žinią.